Chord Kunci Gitar Langgam Jawa Campursari - Memanik

Intro : Dm D# F Dm
        Dm A# D# F A#

         Dm                        D#
Mung sliramu kang dadi maniking kalbu
         F                Dm
Pindoretno kang katon malelo
           Dm              A#
Tak weling mugiyo tansah eling
           D#          F         D#
Senadyan adoh rasaku tansah sumande

        Dm                      D#
Rino wengi aku mung tansah ngenteni
          F                    Dm
Tan pegat a nyidam tetesing tresno
         A#            F
Kang setuhu dadi tetaline
        D#        F           A#
Atiku kang tansah anandang kasmaran

Intro : F D# F -A# Dm

Chorus :
            Dm                A#
Wong kuning kembang jroning atiku
                      Gm
Asih mung kang ngrenggani
        A#                     D#
Dadi usadane aku kang nandang bronto
      Dm                  A#
Lilanono jagat mring sliramu
                   F
Tansah gandeng renteng
                D# F Dm
koyo mimi mintuno..

      Dm                       A#
Tak anti kang, ning gisik samudro
              Gm                    A#
Lelumbaning asmoro munggah ning prasetyo
                    D#
Tondho anteping tresno
         A#                    Dm
Sineksenku wong hanggarit mendhung
              A#          F            A#
Atiku kang wuyung yen tak gambuh anglayuh

==> Ulang dari awal (1x)