Chord Kunci Gitar Langgam Jawa Campursari – Memanik


Intro : Dm D# F Dm
Dm A# D# F A#

Dm D#
Mung sliramu kang dadi maniking kalbu
F Dm
Pindoretno kang katon malelo
Dm A#
Tak weling mugiyo tansah eling
D# F D#
Senadyan adoh rasaku tansah sumande

Dm D#
Rino wengi aku mung tansah ngenteni
F Dm
Tan pegat a nyidam tetesing tresno
A# F
Kang setuhu dadi tetaline
D# F A#
Atiku kang tansah anandang kasmaran

Intro : F D# F -A# Dm

Chorus :
Dm A#
Wong kuning kembang jroning atiku
Gm
Asih mung kang ngrenggani
A# D#
Dadi usadane aku kang nandang bronto
Dm A#
Lilanono jagat mring sliramu
F
Tansah gandeng renteng
D# F Dm
koyo mimi mintuno..

Dm A#
Tak anti kang, ning gisik samudro
Gm A#
Lelumbaning asmoro munggah ning prasetyo
D#
Tondho anteping tresno
A# Dm
Sineksenku wong hanggarit mendhung
A# F A#
Atiku kang wuyung yen tak gambuh anglayuh

==> Ulang dari awal (1x)
Chord Lainnya: