Chord Kunci Gitar Lilin Herlina feat. Agung – Nagih Janji


Intro : Am F Am Dm E
Dm... E Am E

Am F Am
Kelingan rikolo urip bebarengan
Dm E
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Dm
Senadyan sedino mung mangan sepisan
E Am -E
Ati seneng anggone urip bebayan..

Am F Am
Nanging saiki uripmu wis mulyo
Dm E
Banjur lali rikolo jaman semono
Dm
Mangan enak turu penak kerjo penak
E Am
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Chorus :
Am Dm
Tego tenan sliramu marang awakku
G C E
Mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
Am Dm
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
E Am -E
Lali aku ojo lali anakmu..

Am F Am
Anakmu saiki wis gede gede
Dm E
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
Dm
Udan tangis atiku tambah nelongso
E Am
Ning atiku bioso yombok sio sio

Intro : Am F Am Dm E
Dm... E Am E

Am F Am
Yo ngerti wis suwe anggonku lungo
Dm E
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Dm
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
E Am -E
Urip ning ndeso tansah keloro-loro..

Am F Am
Pancen saiki uripku wis mukti
Dm E
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
Dm
Jroning ati mung tansah ono sliramu
E Am
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Chorus :
Am Dm
Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
G C E
Yen durung biso keturutan karepku..
Am Dm
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
E Am -E
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku..

Am F Am
Yen anakmu takon sopo bapake
Dm E
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
Dm
Kandanono aku sih nyambut gawe
E Am
Nggo mulyake anakmu klawan kowe
E Am
Nggo mulyake anakmu klawan kowe



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Cm G# Cm Fm G
Fm... G Cm G

Cm G# Cm
Kelingan rikolo urip bebarengan
Fm G
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Fm
Senadyan sedino mung mangan sepisan
G Cm G
Ati seneng anggone urip bebayan

Cm G# Cm
Nanging saiki uripmu wis mulyo
Fm G
Banjur lali rikolo jaman semono
Fm
Mangan enak turu penak kerjo penak
G Cm
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Chorus :
Cm Fm
Tego tenan sliramu marang awakku
A# D# G
Mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
Cm Fm
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
G Cm -G
Lali aku ojo lali anakmu

Cm G# Cm
Anakmu saiki wis gede gede
Fm G
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
Fm
Udan tangis atiku tambah nelongso
G Cm
Ning atiku bioso yombok sio sio

Intro : Cm G# Cm Fm G
Fm... G Cm G

Cm G# Cm
Yo ngerti wis suwe anggonku lungo
Fm G
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Fm
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
G Cm G
Urip ning ndeso tansah keloro-loro..

Cm G# Cm
Pancen saiki uripku wis mukti
Fm G
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
Fm
Jroning ati mung tansah ono sliramu
G Cm
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Chorus :
Cm Fm
Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
A# D# G
Yen durung biso keturutan karepku..
Cm Fm
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
Gm Cm G
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku

Cm G# Cm
Yen anakmu takon sopo bapake
Fm G
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
Fm
Kandanono aku sih nyambut gawe
G Cm
Nggo mulyake anakmu klawan kowe
G Cm
Nggo mulyake anakmu klawan kowe