Chord Kunci Gitar Lilin Herlina feat. Agung - Nagih Janji

Intro : Am F Am Dm  E
        Dm... E  Am E

  Am              F         Am
Kelingan rikolo urip bebarengan
         Dm                    E
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
         Dm
Senadyan sedino mung mangan sepisan
       E                   Am  -E
Ati seneng anggone urip bebayan..

        Am        F         Am
Nanging saiki uripmu wis mulyo
         Dm                   E
Banjur lali rikolo jaman semono
        Dm
Mangan enak turu penak kerjo penak
          E                       Am
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Chorus :
       Am                     Dm
Tego tenan sliramu marang awakku
              G                 C  E
Mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
      Am                       Dm
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
  E                   Am -E
Lali aku ojo lali anakmu..

    Am        F        Am
Anakmu saiki wis gede gede
          Dm                    E
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
        Dm
Udan tangis atiku tambah nelongso
        E                   Am
Ning atiku bioso yombok sio sio

Intro : Am F Am Dm  E
        Dm... E  Am E

     Am             F          Am
Yo ngerti wis suwe anggonku lungo
          Dm                   E
Nggonku urip adu nasib ono kutho
      Dm
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
           E                    Am -E
Urip ning ndeso tansah keloro-loro..

       Am      F           Am
Pancen saiki uripku wis mukti
         Dm                       E
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
         Dm
Jroning ati mung tansah ono sliramu
         E                        Am
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Chorus :
           Am                     Dm
Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
           G                   C  E
Yen durung biso keturutan karepku..
    Am                         Dm
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
           E                      Am -E
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku..

      Am         F        Am
Yen anakmu takon sopo bapake
        Dm                   E
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
       Dm
Kandanono aku sih nyambut gawe
          E                  Am
Nggo mulyake anakmu klawan kowe
         E                  Am
Nggo mulyake anakmu klawan kowe



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Cm G# Cm Fm  G
        Fm... G  Cm G

  Cm             G#         Cm
Kelingan rikolo urip bebarengan
         Fm                    G
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
         Fm
Senadyan sedino mung mangan sepisan
       G                    Cm  G
Ati seneng anggone urip bebayan

         Cm       G#        Cm
Nanging saiki uripmu wis mulyo
         Fm                  G
Banjur lali rikolo jaman semono
        Fm
Mangan enak turu penak kerjo penak
          G                        Cm
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Chorus :
     Cm                     Fm
Tego tenan sliramu marang awakku
             A#               D#   G
Mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
      Cm                      Fm
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
  G                   Cm -G
Lali aku ojo lali anakmu

    Cm       G#        Cm
Anakmu saiki wis gede gede
          Fm                    G
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
      Fm
Udan tangis atiku tambah nelongso
        G                    Cm
Ning atiku bioso yombok sio sio

Intro : Cm G# Cm Fm G
        Fm... G Cm G

     Cm             G#         Cm
Yo ngerti wis suwe anggonku lungo
         Fm                   G
Nggonku urip adu nasib ono kutho
      Fm
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
           G                    Cm  G
Urip ning ndeso tansah keloro-loro..

       Cm      G#        Cm
Pancen saiki uripku wis mukti
         Fm                       G
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
        Fm
Jroning ati mung tansah ono sliramu
         G                        Cm
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Chorus :
            Cm                    Fm
Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
           A#                  D#  G
Yen durung biso keturutan karepku..
    Cm                         Fm
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
           Gm                     Cm  G
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku

      Cm         G#        Cm
Yen anakmu takon sopo bapake
        Fm                   G
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
       Fm
Kandanono aku sih nyambut gawe
          G                  Cm
Nggo mulyake anakmu klawan kowe
          G                  Cm
Nggo mulyake anakmu klawan kowe