Chord Kunci Gitar Lilin Herlina – Tresno Sudro


Intro : Am C Am..
Am C Am..
Dm Am F E..

Am Am
Abote wong nandang tresno
C Am
Tak belani nganti tekan pati
Am
Tresnaku mung kanggo siro
C Am
Kusumo bagus sing merak ati

Dm Am
Awan bengi ra biso lali
Dm Am
Tansah eling esemmu
Dm Am
Nganti kapan aku ra ngerti
Dm Am E
Iso nyanding sliramu..

(*)
Am
Abote dadi wong sudro
C Am
Tresno tulus ora dipercoyo
Am
Wong tuwo ngumbar sujono
C Am
Tansah iro aku wong durjono

Dm Am
Pancen dalan sing tak liwati
Dm Am
Ngalor ngidul mung dengkul
Dm Am
Paribasan turu klesetan
F E
Uripku tansah cedak pacoban..

Chorus :
Am A Dm
Wong bagus, Wong bagus tak enteni
E Am E
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Am A Dm
Sing sabar, Sing sabar yo tresnaku
E Am E
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

Dm Am
Duh gusti.. sing tak puji
Dm F Am
Paringono dalan kanggo tresnaku

Intro : Am C Am..
Am C Am.

==> Kembali ke : (*), Chorus

Outro : Dm Bb Am..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Fm G# Fm..
Fm G# Fm..
A#m Fm C# C..

Fm Fm
Abote wong nandang tresno
G# Fm
Tak belani nganti tekan pati
Fm
Tresnaku mung kanggo siro
G# Fm
Kusumo bagus sing merak ati

A#m Fm
Awan bengi ra biso lali
A#m Fm
Tansah eling esemmu
A#m Fm
Nganti kapan aku ra ngerti
A#m Fm C
Iso nyanding sliramu..

(*)
Fm
Abote dadi wong sudro
G# Fm
Tresno tulus ora dipercoyo
Fm
Wong tuwo ngumbar sujono
G# Fm
Tansah iro aku wong durjono

A#m Fm
Pancen dalan sing tak liwati
A#m Fm
Ngalor ngidul mung dengkul
A#m Fm
Paribasan turu klesetan
C# C
Uripku tansah cedak pacoban..

Chorus :
Fm F A#m
Wong bagus, Wong bagus tak enteni
C Fm C
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Fm F A#m
Sing sabar, Sing sabar yo tresnaku
C Fm C
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu

A#m Fm
Duh gusti sing tak puji
A#m C# Fm
Paringono dalan kanggo tresnaku

Int. : Fm G# Fm..
Fm G# Fm..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Outro : A#m F# Fm..
Chord Lainnya: