Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. PJR – Loro Ati


Reff :
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

C Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
G C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
Am Dm
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
G C
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

C Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
G C
lorone ati nganti ora iso ditambani
Am Dm
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
G C
ro wong tuomu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

C Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
G C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
Am Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
G C
mergane aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff



=================
Chord Originalnya
=================

Reff :
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

E F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
B E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
C#m F#m
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
B E
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

E F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
B E
lorone ati nganti ora iso ditambani
C#m F#m
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
B E
ro wong tuamu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

E F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
B E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
C#m F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
B E
mergone aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff