Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. PJR – Nyekso Batin


Am Em F
kesel atiku sabar ngerteni
C (-G)
ngempet loroning ati
Dm
tresno karo kowe
Am
opo kudu larane
F G Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Em
tresno iki.. udu dolanan
F G C
loro atiku.. ra karuan

(*)
F
tresno sing suci
C
saikine tinggal janji
F G C
tangise ati dadi bukti..

Chorus :
Am Em
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
F C
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Am Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
F G C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
C
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Am
njero dodo uwes nerimo
Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
F G C
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)

Outro : Am



=================
Chord Originalnya
=================

Gm Dm D#
kesel atiku sabar ngerteni
A# (-F)
ngempet loroning ati
Gm
tresno karo kowe
Gm
opo kudu larane
D# F Gm
nangis batin nganti koyo ngene

Gm
wes dek aku sing mundur
Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Dm
tresno iki.. udu dolanan
D# F A#
loro atiku.. ra karuan

(*)
D#
tresno sing suci
A#
saikine tinggal janji
D# F A#
tangise ati dadi bukti

Chorus :
Gm Dm
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
D# A#
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Gm Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
D# F A#
iso nompo atiku opo anane..

Gm
wes dek ikhlasno aku
Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Gm
njero dodo uwes nerimo
Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
D# F A#
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)

Outro : Gm