Chord Kunci Gitar NDX A.K.A – Terminal Giwangan


C
rasane ora karuan
F C
ning ati loro tenan
Dm F G
cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

Intro : C F C Dm G C G

C F C
biasane jam semene wis ngabari
Dm G C G
nanging tekan saiki HPku durung muni
C F C
biasane jedal jedul ning ngarepku
Dm G
nanging dino dino iki
C G
menghilang bagai butiran debu

F G C Am
aku mung koyo terminal nggiwangan
Dm F
mung tok nggo sambat..
G
tok nggo istirahat

Chorus :
C
rasane ora karuan
F C
ning ati loro tenan
Dm F G
cinta matiku kau anggep dolanan
C
pengen opo tak turuti
F C
leh ku lembur telung wengi
Dm G C -G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
F C
ngenteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
Dm G
banjur tak kirimi bbm, "apa kabar sayang"
C G
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

C
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
F C
bojomo dek, aku iki bojomo
Dm G
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
C G
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

F G C Am
aku mung koyo terminal nggiwangan
Dm F
mung tok nggo sambat..
G
tok nggo istirahat

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Outro : C..



=================
Chord Originalnya
=================

F
rasane ora karuan
A# F
ning ati loro tenan
Gm A# C
cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

Intro : F A# F Gm C F C

F A# F
biasane jam semene wis ngabari
Gm C F C
nanging tekan saiki HPku durung muni
F A# F
biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm C
nanging dino dino iki
F C
menghilang bagai butiran debu

A# C F Dm
aku mung koyo terminal nggiwangan
Gm A#
mung tok nggo sambat..
C
tok nggo istirahat

Chorus :
F
rasane ora karuan
A# F
ning ati loro tenan
Gm A# C
cinta matiku kau anggep dolanan
F
pengen opo tak turuti
A# F
leh ku lembur telung wengi
Gm C F -C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
A# F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
Gm C
banjur tak kirimi bbm, "apa kabar sayang"
F C
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A# F
bojomo dek, aku iki bojomo
Gm C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A# C F Dm
aku mung koyo terminal nggiwangan
Gm A#
mung tok nggo sambat..
C
tok nggo istirahat

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Outro : F..
Chord Lainnya: