Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. PJR - Korban Katresnan

Am                      Dm
Ciri - ciri mantan yang getun
(takon kabar.. takon kabar)
  G           Am
Siji takon kabar (yeee..)
  Dm                      Am
kedua.. ngomomg kangen pengen ketemu
     F       G     Am
ke three khamu ngejak gue dolan..

Am
 Rosone tresno iki wes ilang
Dm
 ibarat kembang kabor kanginan
G
 Gedene ombak nabrak karang
Am
Jembar ati nompo kasunyatan
Dm
Aku iso gawe luweh loro
Am
ketimbang batinku ke sikso..
F  G     Am
  aku lungo..

(*)
Dm                Am
Pengapurane ora iso baleni tresno
Dm                    E
ketimbang atiku mati alus..
ke loro.. loro..

Chorus :
Am               Dm
ilang roso katresnan..
     G           Am
saikine dadi kenangan..
    Dm
ibarat godong gareng
     Am
sing kabor kanginan
 F      G          Am
atiku remuk ra karuan
(lololololooooloolo)

Am             Dm
Ati lan batin iki..
     G           Am
ora iso.. tok apusi
    Dm
aku ngampet loro..
     Am
neng njero dodo..
 F           G        Am
atiku jembar koyo segoro

Am
Ikhlasno aku nggandeng wong lio
Dm
roso sayang e ora gawe loro
G
wes rasah nangis wes rasah ngemis
Am
Cukup semene iki dalane
Dm
eman - eman kasih sayangku
Am
eman eman lehku setia
F       G         Am
getun kui tibo mburi

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)