Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. PJR - Loro Ati

Reff :
   C           Dm
cidro mergo sliramu
     G         C
jarene tresno aku
    Am                Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
   G            C
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

     C                 Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
        G                       C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
        Am                     Dm
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
    G                     C
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

         C                      Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
     G                  C
lorone ati nganti ora iso ditambani
      Am                   Dm
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
        G                     C
ro wong tuomu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

        C                   Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
      G                        C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
   Am                     Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
     G                      C
mergane aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff



=================
Chord Originalnya
=================

Reff :
  E           F#m
cidro mergo sliramu
     B         E
jarene tresno aku
    C#m              F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
   B            E
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

     E                 F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
        B                       E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
        C#m                    F#m
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
    B                     E
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

         E                      F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
     B                  E
lorone ati nganti ora iso ditambani
      C#m                   F#m
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
        B                      E
ro wong tuamu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

        E                    F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
      B                        E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
   C#m                    F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
      B                     E
mergone aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff