Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. PJR - Nyekso Batin

Am     Em      F
kesel atiku sabar ngerteni
           C       (-G)
ngempet loroning ati
    Dm
tresno karo kowe
      Am
opo kudu larane
    F            G          Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
           Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
         F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
        C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
        Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Em
tresno iki.. udu dolanan
     F     G         C
loro atiku.. ra karuan

(*)
  F
tresno sing suci
     C
saikine tinggal janji
F        G          C
tangise ati dadi bukti..

Chorus :
     Am                        Em
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
      F                  C
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
     Am                          Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
       F        G      C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
           Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
          C
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
      Am
njero dodo uwes nerimo
         Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
         F         G       C
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)

Outro : Am



=================
Chord Originalnya
=================

Gm     Dm      D#
kesel atiku sabar ngerteni
          A#        (-F)
ngempet loroning ati
    Gm
tresno karo kowe
      Gm
opo kudu larane
   D#            F          Gm
nangis batin nganti koyo ngene

 Gm
wes dek aku sing mundur
          Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
        D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
       A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
        Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Dm
tresno iki.. udu dolanan
     D#    F        A#
loro atiku.. ra karuan

(*)
 D#
tresno sing suci
     A#
saikine tinggal janji
 D#      F          A#
tangise ati dadi bukti

Chorus :
     Gm                        Dm
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
      D#                 A#
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
     Gm                          Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
       D#       F      A#
iso nompo atiku opo anane..

 Gm
wes dek ikhlasno aku
          Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
         A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
      Gm
njero dodo uwes nerimo
         Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
         D#       F        A#
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)

Outro : Gm