Chord Kunci Gitar NDX A.K.A - Terminal Giwangan

    C
rasane ora karuan
      F          C
ning ati loro tenan
        Dm        F          G
cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

Intro : C  F C Dm G C G

C               F           C
biasane jam semene wis ngabari
Dm              G     C           G
nanging tekan saiki HPku durung muni
C               F              C
biasane jedal jedul ning ngarepku
Dm             G
nanging dino dino iki
           C               G
menghilang bagai butiran debu

F        G         C          Am
aku mung koyo terminal nggiwangan
               Dm    F
mung tok nggo sambat..
          G
tok nggo istirahat

Chorus :
    C
 rasane ora karuan
      F          C
ning ati loro tenan
        Dm        F          G
cinta matiku kau anggep dolanan
       C
pengen opo tak turuti
        F              C
leh ku lembur telung wengi
      Dm            G           C  -G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
      F                        C
ngenteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
   Dm                   G
banjur tak kirimi bbm, "apa kabar sayang"
C                  G
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

C
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
F                C
bojomo dek, aku iki bojomo
  Dm                  G
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
 C                  G
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

F         G          C          Am
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Dm     F
mung tok nggo sambat..
           G
tok nggo istirahat

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Outro : C..



=================
Chord Originalnya
=================

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

Intro : F  A# F Gm C F C

F              A#           F
biasane jam semene wis ngabari
Gm              C     F          C
nanging tekan saiki HPku durung muni
F               A#             F
biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm             C
nanging dino dino iki
           F               C
menghilang bagai butiran debu

A#       C         F           Dm
aku mung koyo terminal nggiwangan
               Gm    A#
mung tok nggo sambat..
           C
tok nggo istirahat

Chorus :
    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan
       F
pengen opo tak turuti
        A#             F
leh ku lembur telung wengi
     Gm           C            F   -C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
     A#                      F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
Gm                      C
banjur tak kirimi bbm, "apa kabar sayang"
F                  C
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
 A#              F
bojomo dek, aku iki bojomo
  Gm                  C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F                  C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A#       C         F           Dm
aku mung koyo terminal nggiwangan
               Gm    A#
mung tok nggo sambat..
           C
tok nggo istirahat

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Outro : F..