Chord Kunci Gitar Nur Bayan - Naura

Intro : Am G Dm Am

Am
Paribasan koyo watu karang
Em            G
neng tengah segoro
    F          Em        C
Keantem gedene ombak samudro..

    Dm
Sak kuat kuate watu
  Am
tetep ajur keno banyu
    F               Em
Semono ugo ra bedo atiku,
 F      Em        Am
sing nyidrani tresnomu..

Intro : Am C Dm F E
        Am C Em  Dm F E
        Am G F E

    Am
Paribasan koyo prau kayu
Em            G
neng tengah segoro
    Dm         F       E
Keantem gedene ombak samudro..

Dm
Miring keguling
      Am         Em
Mabit kebontang banting
        F
Ajur mumur lan dadi
C           Em
sakeping keping..

Chorus :
        Am
Nanging pancen wis garise
     C
urip lumrahe manungso
      F          G        C
Ra luput soko gudha ugo coba..
    Dm
Aku natoni atimu
         Em
nganti kowe ninggal aku
       F
Ra karuan neng endi papan
  Em
dunungmu..

   Am Em Dm F E
Naura..

   Am        Em
Naura.. oh sayangku,
           F
Sing tak jaluk
       Em      Am
agunge pangapuramu..

Intro : F Em Am E

   Am           Em
Naura.. enggalo bali
      F           Em     Am
Koyo ajur lebur roso ati iki..

       F              Dm
Liwat tembang kangen iki
          F        Em
tak jaluk pangapuramu
         Bm
Yen kowe krungu
    E          Am
baliyo menyang aku..

Intro : Am C Em  Dm F E
        Am G F E

Chorus :
        Am
Nanging pancen wis garise
     C
urip lumrahe manungso
      F          G        C
Ra luput soko gudha ugo coba..
    Dm
Aku natoni atimu
         Em
nganti kowe ninggal aku
       F
Ra karuan neng endi papan
  Em
dunungmu..

   Am        Em
Naura.. oh sayangku,
           F
Sing tak jaluk
       Em      Am
agunge pangapuramu..

Intro : F Em Am E

   Am           Em
Naura.. enggalo bali
      F           Em     Am
Koyo ajur lebur roso ati iki..

       F              Dm
Liwat tembang kangen iki
          F        Em
tak jaluk pangapuramu
         Bm
Yen kowe krungu
    E          Am
baliyo menyang aku..

         Bm
Yen kowe krungu
    Fm         Am
baliyo menyang aku..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Cm A# Fm Cm

Cm
Paribasan koyo watu karang
Gm            A#
neng tengah segoro
    G#         Gm        D#
Keantem gedene ombak samudro..

    Fm
Sak kuat kuate watu
  Cm
tetep ajur keno banyu
  G#                Gm
Semono ugo ra bedo atiku,
G#       Gm       Cm
sing nyidrani tresnomu..

Intro : Cm D# Fm G# Gm
        Cm D# Gm, Fm G# Gm
        Cm A# G# Gm

    Cm
Paribasan koyo prau kayu
Gm            A#
neng tengah segoro
    Fm         G#        G
Keantem gedene ombak samudro..

 Fm    
Miring keguling
      Cm
Mabit kebontang banting
       G#
Ajur mumur lan dadi
D#       Gm  Dm
sakeping keping..

Chorus :
         Cm
Nanging pancen wis garise
      D#
urip lumrahe manungso
      G#         A#       D#
Ra luput soko gudha ugo coba..
      Fm
Aku natoni atimu
         Gm
nganti kowe ninggal aku
       G#
Ra karuan neng endi papan
      Gm
dunungmu,

   Cm Gm  Fm G# G
Naura

   Cm        Gm
Naura.. oh sayangku,
           G#
Sing tak jaluk
       Gm      Cm
agunge pangapuramu..

Intro : G# Gm Cm G

   Cm           Gm
Naura.. enggalo bali
      G#          Gm      Cm
Koyo ajur lebur roso ati iki..

       Fm
Liwat tembang kangen iki
          G#       Gm
tak jaluk pangapuramu
          Dm
Yen kowe krungu
    Bm         Cm
baliyo menyang aku..

Intro : Cm D# Gm, Fm G# Gm
        Cm A# G# G

Chorus :
        Cm
Nanging pancen wis garise
     D#
urip lumrahe manungso
      G#         A#       D#
Ra luput soko gudha ugo coba..
      Fm
Aku natoni atimu
         Gm
nganti kowe ninggal aku
       G#
Ra karuan neng endi papan
      Gm
dunungmu,

   Cm        Gm
Naura.. oh sayangku,
           G#
Sing tak jaluk
       Gm      Cm
agunge pangapuramu..

Intro : G# Gm Cm G

   Cm           Gm
Naura.. enggalo bali
      G#          Gm      Cm
Koyo ajur lebur roso ati iki..

       Fm
Liwat tembang kangen iki
          G#       Gm
tak jaluk pangapuramu
          Dm
Yen kowe krungu
    Bm         Cm
baliyo menyang aku..

          Dm
Yen kowe krungu
    G#          Cm
baliyo menyang aku..