Chord Kunci Gitar Nur Bayan – Naura


Intro : Am G Dm Am

Am
Paribasan koyo watu karang
Em G
neng tengah segoro
F Em C
Keantem gedene ombak samudro..

Dm
Sak kuat kuate watu
Am
tetep ajur keno banyu
F Em
Semono ugo ra bedo atiku,
F Em Am
sing nyidrani tresnomu..

Intro : Am C Dm F E
Am C Em Dm F E
Am G F E

Am
Paribasan koyo prau kayu
Em G
neng tengah segoro
Dm F E
Keantem gedene ombak samudro..

Dm
Miring keguling
Am Em
Mabit kebontang banting
F
Ajur mumur lan dadi
C Em
sakeping keping..

Chorus :
Am
Nanging pancen wis garise
C
urip lumrahe manungso
F G C
Ra luput soko gudha ugo coba..
Dm
Aku natoni atimu
Em
nganti kowe ninggal aku
F
Ra karuan neng endi papan
Em
dunungmu..

Am Em Dm F E
Naura..

Am Em
Naura.. oh sayangku,
F
Sing tak jaluk
Em Am
agunge pangapuramu..

Intro : F Em Am E

Am Em
Naura.. enggalo bali
F Em Am
Koyo ajur lebur roso ati iki..

F Dm
Liwat tembang kangen iki
F Em
tak jaluk pangapuramu
Bm
Yen kowe krungu
E Am
baliyo menyang aku..

Intro : Am C Em Dm F E
Am G F E

Chorus :
Am
Nanging pancen wis garise
C
urip lumrahe manungso
F G C
Ra luput soko gudha ugo coba..
Dm
Aku natoni atimu
Em
nganti kowe ninggal aku
F
Ra karuan neng endi papan
Em
dunungmu..

Am Em
Naura.. oh sayangku,
F
Sing tak jaluk
Em Am
agunge pangapuramu..

Intro : F Em Am E

Am Em
Naura.. enggalo bali
F Em Am
Koyo ajur lebur roso ati iki..

F Dm
Liwat tembang kangen iki
F Em
tak jaluk pangapuramu
Bm
Yen kowe krungu
E Am
baliyo menyang aku..

Bm
Yen kowe krungu
Fm Am
baliyo menyang aku..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Cm A# Fm Cm

Cm
Paribasan koyo watu karang
Gm A#
neng tengah segoro
G# Gm D#
Keantem gedene ombak samudro..

Fm
Sak kuat kuate watu
Cm
tetep ajur keno banyu
G# Gm
Semono ugo ra bedo atiku,
G# Gm Cm
sing nyidrani tresnomu..

Intro : Cm D# Fm G# Gm
Cm D# Gm, Fm G# Gm
Cm A# G# Gm

Cm
Paribasan koyo prau kayu
Gm A#
neng tengah segoro
Fm G# G
Keantem gedene ombak samudro..

Fm
Miring keguling
Cm
Mabit kebontang banting
G#
Ajur mumur lan dadi
D# Gm Dm
sakeping keping..

Chorus :
Cm
Nanging pancen wis garise
D#
urip lumrahe manungso
G# A# D#
Ra luput soko gudha ugo coba..
Fm
Aku natoni atimu
Gm
nganti kowe ninggal aku
G#
Ra karuan neng endi papan
Gm
dunungmu,

Cm Gm Fm G# G
Naura

Cm Gm
Naura.. oh sayangku,
G#
Sing tak jaluk
Gm Cm
agunge pangapuramu..

Intro : G# Gm Cm G

Cm Gm
Naura.. enggalo bali
G# Gm Cm
Koyo ajur lebur roso ati iki..

Fm
Liwat tembang kangen iki
G# Gm
tak jaluk pangapuramu
Dm
Yen kowe krungu
Bm Cm
baliyo menyang aku..

Intro : Cm D# Gm, Fm G# Gm
Cm A# G# G

Chorus :
Cm
Nanging pancen wis garise
D#
urip lumrahe manungso
G# A# D#
Ra luput soko gudha ugo coba..
Fm
Aku natoni atimu
Gm
nganti kowe ninggal aku
G#
Ra karuan neng endi papan
Gm
dunungmu,

Cm Gm
Naura.. oh sayangku,
G#
Sing tak jaluk
Gm Cm
agunge pangapuramu..

Intro : G# Gm Cm G

Cm Gm
Naura.. enggalo bali
G# Gm Cm
Koyo ajur lebur roso ati iki..

Fm
Liwat tembang kangen iki
G# Gm
tak jaluk pangapuramu
Dm
Yen kowe krungu
Bm Cm
baliyo menyang aku..

Dm
Yen kowe krungu
G# Cm
baliyo menyang aku..
Chord Lainnya: