Chord Kunci Gitar Nur Bayan - Utuhing Katresnan

Intro : Am Dm

          G
Duh wong ayu..
  C
liwat gending iki
F
tak kelir katresnanku
  Dm            E
marang sliramu.. pepujanku..

Intro : F E

  Am         Dm
Sumanding sliramu
          G      C
tentrem rasane atiku
 F          Dm
adem koyo kesiram
     E
banyune surgo..

    Am      Dm
Nganti tuwo iki
          G      C
tresno ku ora keganti
     F          Dm
mung siji ning atiku
         E
yo mung sliramu..
     Am
pepujanku..

Int. : Am Dm G C
       F Dm E..

(*)
        Am      Dm
Eling rikolo semono
       G       C
urip susah dilakoni
   F           Dm
sliramu tansah nerimo
   E
Ikhlas ati..

  Am           Dm
Sabar lan bektimu
        G             C
nuwuhke gedene roso tresnoku
  F           Dm
anggonku pakaryan kawujud
  E
ngunduh kamulyan

F            G              E
Tulus katresnanku.. nggo sliramu..

Chorus :
   Am          Dm
Langit nyinekseni
        G         C
tulus roso tresno iki
     F          Dm
mung siji ning atiku
          E
yo mung sliramu..

    Am        Dm
Senajan akeh gudo
           G         C
sing nyubo goyahke tresno
 F             Dm
utuh katresnan iki
        E
tansah tak jogo..

F      C        G   Dm
Nganti tekaning pati..
     E      Dm       Am
roso iki tansah tak ugemi..

Am          Dm
  Duh wong ayu..
               G
tulus katresnanku
         C              E
yo mung kanggko sliramu.. pepujanku..

Int. : Am Dm G C
       F Dm E..

==> Kembali ke : (*), Chorus

F      C        G   Dm
Nganti tekaning pati..
     E      Dm       Am
roso iki tansah tak ugemi

F      C        G   Dm
Nganti tekaning pati..
     E      Dm       Am
roso iki tansah tak ugemi..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : A#m D#m

          G#
Duh wong ayu..
  C#
Liwat gending iki
F#
tak kelir katresnanku
          D#m    F
marang sliramu.. pepujanku..

Intro : F# F

  A#m        D#m
Sumanding sliramu
          G#    C#
tentrem rasane atiku
 F#         D#m
adem koyo kesiram
     F
banyune surgo..

   A#m       D#m
Nganti tuwo iki
          G#     C#
tresno ku ora keganti
     F#         D#m
mung siji ning atiku
         F
yo mung sliramu..
     A#m
pepujanku..

Int. : A#m D#m G# C#
       F# D#m F..

(*)
        A#m      D#m
Eling rikolo semono
       G#       C#
urip susah dilakoni
   F#           D#m
sliramu tansah nerimo
   F
Ikhlas ati..

  A#m        D#m
Sabar lan bektimu
        G#           C#
nuwuhke gedene roso tresnoku
   F#      D#m
anggonku pakaryan kawujud
  F
ngunduh kamulyan

F#           G#             F
Tulus katresnanku.. nggo sliramu..

Chorus :
   A#m        D#m
Langit nyinekseni
        G#        C#
tulus roso tresno iki
     F#         D#m
mung siji ning atiku
         F
yo mung sliramu..

   A#m        D#m
Senajan akeh gudo
           G#       C#
sing nyubo goyahke tresno
  F#           D#m
utuh katresnan iki
       F
tansah tak jogo..

 F#    C#       G#   D#m
Nganti tekaning pati..
     F      D#m      A#m 
roso iki tansah tak ugemi..

A#m         D#m
  Duh wong ayu...
              G#
tulus katresnanku
        C#           F
yo mung kanggko sliramu.. pepujanku..

Int. : A#m D#m G# C#
       F# D#m F..

==> Kembali ke : (*), Chorus

 F#    C#       G#   D#m
Nganti tekaning pati..
     F      D#m      A#m
roso iki tansah tak ugemi

 F#    C#       G#   D#m
Nganti tekaning pati..
     F      D#m      A#m
roso iki tansah tak ugemi..