Chord Kunci Gitar Nur Bayan – Utuhing Katresnan


Intro : Am Dm

G
Duh wong ayu..
C
liwat gending iki
F
tak kelir katresnanku
Dm E
marang sliramu.. pepujanku..

Intro : F E

Am Dm
Sumanding sliramu
G C
tentrem rasane atiku
F Dm
adem koyo kesiram
E
banyune surgo..

Am Dm
Nganti tuwo iki
G C
tresno ku ora keganti
F Dm
mung siji ning atiku
E
yo mung sliramu..
Am
pepujanku..

Int. : Am Dm G C
F Dm E..

(*)
Am Dm
Eling rikolo semono
G C
urip susah dilakoni
F Dm
sliramu tansah nerimo
E
Ikhlas ati..

Am Dm
Sabar lan bektimu
G C
nuwuhke gedene roso tresnoku
F Dm
anggonku pakaryan kawujud
E
ngunduh kamulyan

F G E
Tulus katresnanku.. nggo sliramu..

Chorus :
Am Dm
Langit nyinekseni
G C
tulus roso tresno iki
F Dm
mung siji ning atiku
E
yo mung sliramu..

Am Dm
Senajan akeh gudo
G C
sing nyubo goyahke tresno
F Dm
utuh katresnan iki
E
tansah tak jogo..

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi..

Am Dm
Duh wong ayu..
G
tulus katresnanku
C E
yo mung kanggko sliramu.. pepujanku..

Int. : Am Dm G C
F Dm E..

==> Kembali ke : (*), Chorus

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : A#m D#m

G#
Duh wong ayu..
C#
Liwat gending iki
F#
tak kelir katresnanku
D#m F
marang sliramu.. pepujanku..

Intro : F# F

A#m D#m
Sumanding sliramu
G# C#
tentrem rasane atiku
F# D#m
adem koyo kesiram
F
banyune surgo..

A#m D#m
Nganti tuwo iki
G# C#
tresno ku ora keganti
F# D#m
mung siji ning atiku
F
yo mung sliramu..
A#m
pepujanku..

Int. : A#m D#m G# C#
F# D#m F..

(*)
A#m D#m
Eling rikolo semono
G# C#
urip susah dilakoni
F# D#m
sliramu tansah nerimo
F
Ikhlas ati..

A#m D#m
Sabar lan bektimu
G# C#
nuwuhke gedene roso tresnoku
F# D#m
anggonku pakaryan kawujud
F
ngunduh kamulyan

F# G# F
Tulus katresnanku.. nggo sliramu..

Chorus :
A#m D#m
Langit nyinekseni
G# C#
tulus roso tresno iki
F# D#m
mung siji ning atiku
F
yo mung sliramu..

A#m D#m
Senajan akeh gudo
G# C#
sing nyubo goyahke tresno
F# D#m
utuh katresnan iki
F
tansah tak jogo..

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m A#m
roso iki tansah tak ugemi..

A#m D#m
Duh wong ayu...
G#
tulus katresnanku
C# F
yo mung kanggko sliramu.. pepujanku..

Int. : A#m D#m G# C#
F# D#m F..

==> Kembali ke : (*), Chorus

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m A#m
roso iki tansah tak ugemi

F# C# G# D#m
Nganti tekaning pati..
F D#m A#m
roso iki tansah tak ugemi..
Chord Lainnya: