Chord Kunci Gitar Ratna Antika – Sambel Kemangi


Intro : F

Am C Am
Enake jangan asem kecut..
Dm Am
Sambele kemangi
Dm F C
Mangane budal nyambut gawe
F G C Am
Nadyan lawuh tempe ning sehat awake

Intro : F

Am C Am
Segere ngombe banyu kendi
Dm Am
Rokok nglinting dewe
Dm F C
Nadyan mung manggon ono ndeso
F G
Nyatane ayem tentrem
C F C F
Kumpul sak keluargo..

Dm C
Aku nrimo watone pokok seger waras
F
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah

G F
Ugo tuku bibit.. lan rabuke
G
Mangan sak bendinane
C F C F
Sego Sambel Kemangi..

Dm C
Enak opo wong urip Ono ngalam ndunyo
F
Yen wegah rekoso urip ra biso mulyo
G F
Kudangane romo.. lan ibune
G
Sregepo nyambut gawe
C F
Ojo lali Gustine

Intro : F..

==> Ulangi dari awal (1x)
Chord Lainnya: