Chord Kunci Gitar Ratna Antika - Sambel Kemangi

Intro : F

Am           C    Am
Enake jangan asem kecut..
Dm        Am
Sambele kemangi
Dm                F     C
Mangane budal nyambut gawe
   F          G         C     Am
Nadyan lawuh tempe ning sehat awake

Intro : F

Am               C  Am
Segere ngombe banyu kendi
Dm              Am
Rokok nglinting dewe
Dm                  F       C
Nadyan mung manggon ono ndeso
     F         G
Nyatane ayem tentrem
             C   F  C F
Kumpul sak keluargo..

Dm                             C
Aku nrimo watone pokok seger waras
    F
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah

      G        F
Ugo tuku bibit.. lan rabuke
       G
Mangan sak bendinane
     C          F   C F
Sego Sambel Kemangi..

Dm                                C
Enak opo wong urip Ono ngalam ndunyo
      F
Yen wegah rekoso urip ra biso mulyo
    G            F
Kudangane romo.. lan ibune
   G
Sregepo nyambut gawe
     C        F
Ojo lali Gustine

Intro : F..

==> Ulangi dari awal (1x)