Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Gusti Ora Sare


Intro : Am Am Am E
Am Em Gm D Dm E..

Am Dm
Bejo ciloko soro lan mukti
Dm Am
wis ginaris kang dumadi
F
Loro ati iki..kowe sing natoni
Dm E
Ben tak tompo lelakon iki..

Am Dm
Gusti ra sare tansah ngulatke
Dm Am
Tutugno anggonmu ngece
F
Ati seje lambe sing tok ucapake
E Am -G
Ora nyono ngene dadine..

Chorus :
C G F
Gusti ora sare
C G
Ngerti sa'kabehe
C G F
Gusti ora sare
C G
Ngerti sa'nyotone

Am G F C
Sing salah.. aku.. opo kowe
Am G F-G C
Sing salah.. aku.. opo kowe

Int. : Am Em F E..

Am G F C
Sing salah.. aku.. opo kowe
Am G F-G C-G
Sing salah.. aku.. opo kowe

Chorus :
C G F
Gusti ora sare
C G
Ngerti sa'kabehe
C G F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C G
Ngerti sa'nyotone

C G F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C G
Ngerti sa'kabehe
C G F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C G
Ngerti sa'nyotone

C G F
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C G F
Gusti ora sare
F
gusti ora sare
F
gusti..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Em Em Em.. B
Em Bm Dm D Am B

Em Am
Bejo ciloko soro lan mukti
Am Em
wis ginaris kang dumadi
C
Loro ati iki..kowe sing natoni
Am B
Ben tak tompo lelakon iki..

Em Am
Gusti ra sare tansah ngulatke
Am Em
Tutugno anggonmu ngece
C
Ati seje lambe sing tok ucapake
B Em -D
Ora nyono ngene dadine..

Chorus :
G D C
Gusti ora sare
G D
Ngerti sa'kabehe
G D C
Gusti ora sare
G D
Ngerti sa'nyotone

Em D C G
Sing salah.. aku.. opo kowe
Em D C-D G
Sing salah. .aku.. opo kowe

Int. : Em Bm C B..

Em D C G
Sing salah.. aku.. opo kowe
Em D C-D G -D
Sing salah.. aku.. opo kowe

Chorus :
G D C
Gusti ora sare
G D
Ngerti sa'kabehe
G D C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G D
Ngerti sa'nyotone

G D C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G D
Ngerti sa'kabehe
G D C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G D
Ngerti sa'nyotone

G D C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G D C
Gusti ora sare
C
gusti ora sare
C
gusti..
Chord Lainnya: