Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Gusti Ora Sare

Intro : Am Am Am  E
        Am Em Gm D Dm E..

Am          Dm
Bejo ciloko soro lan mukti
Dm                 Am
wis ginaris kang dumadi
F
Loro ati iki..kowe sing natoni
        Dm         E
Ben tak tompo lelakon iki..

Am           Dm
Gusti ra sare tansah ngulatke
Dm           Am
Tutugno anggonmu ngece
F
Ati seje lambe sing tok ucapake
 E               Am    -G
Ora nyono ngene dadine..

Chorus :
C   G        F
 Gusti ora sare
C             G
Ngerti sa'kabehe
C   G        F
 Gusti ora sare
C              G
Ngerti sa'nyotone

        Am    G    F      C
Sing salah.. aku.. opo kowe
        Am    G    F-G   C
Sing salah.. aku.. opo kowe

Int. : Am Em F E..

        Am    G  F       C
Sing salah.. aku.. opo kowe
        Am    G    F-G   C-G
Sing salah.. aku.. opo kowe

Chorus :
C   G        F
 Gusti ora sare
C             G
Ngerti sa'kabehe
C   G       F
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C              G
Ngerti sa'nyotone

C   G        F
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C             G
Ngerti sa'kabehe
C   G        F
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C              G
Ngerti sa'nyotone

C   G        F
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C  G       F
Gusti ora sare
F
 gusti ora sare
F
 gusti..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Em Em Em.. B
        Em Bm Dm D Am B

Em          Am
Bejo ciloko soro lan mukti
Am               Em
wis ginaris kang dumadi
C
Loro ati iki..kowe sing natoni
         Am        B
Ben tak tompo lelakon iki..

Em            Am
Gusti ra sare tansah ngulatke
Am           Em
Tutugno anggonmu ngece
 C
Ati seje lambe sing tok ucapake
  B              Em   -D
Ora nyono ngene dadine..

Chorus :
G   D         C
 Gusti ora sare
G             D
Ngerti sa'kabehe
G   D         C
 Gusti ora sare
G              D
Ngerti sa'nyotone

        Em    D    C      G
Sing salah.. aku.. opo kowe
        Em    D    C-D    G
Sing salah. .aku.. opo kowe

Int. : Em Bm C B..

        Em    D    C      G
Sing salah.. aku.. opo kowe
        Em    D    C-D    G -D
Sing salah.. aku.. opo kowe

Chorus :
G   D         C
 Gusti ora sare
G             D
Ngerti sa'kabehe
G   D         C
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G              D
Ngerti sa'nyotone

G   D         C
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G             D
Ngerti sa'kabehe
G   D         C
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G              D
Ngerti sa'nyotone

G   D        C
Gusti ora sare (Gusti ra sare)
G   D        C
Gusti ora sare
C
 gusti ora sare
C
 gusti..