Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Ojo Lungo (Sewu Loro)

Intro : C Em F G..

C              Am
 Durung lego.. roso jroning dodo
F                     G
 Durung mari.. rasane kangenku
C                  Am
 Lagi pethuk.. sak kedepan moto
F                       G       (-F#)
 Isih durung.. biso kanggo tombo..

(*)
Am     F
Ojo.. ojo..
 G            C         Am
ojo lungo ninggal aku meneh
 F     C         G       (C)
Yen lungo.. gowo sisan atiku..

Int. : C Dm Em F C  C-C

Chorus :
Em          F
 Ra biso.. aku ora biso
G              C
 Ngapusi.. rasane ati..
Am                   Dm
 Bola bali wis tak lalekke,
G                     C  F-G-C
 Malah tansah eling wae..

(#)
        C-C    Am
Sak umpomo.. kowe mangerteni
F                      G
 Sewu loro.. klumpuk dadi siji..
C                Am
 Pirang taun.. nggonku nutup ati
F                          G
 Mung tekamu.. sing tansah tak anti..

==> Kembali ke : (*), Int., Chorus, (#)

Am     F
Ojo.. ojo..
 G            C         Am
ojo lungo ninggal aku meneh
 F     C         G         C G C
Yen lungo.. gowo sisan atiku..
 F     C         G        C
Yen lungo.. gowo sisan atiku..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : G Bm C D..

G                Em
 Durung lego.. roso jroning dodo
C                      D
 Durung mari..  rasane kangenku
G                  Em
 Lagi pethuk.. sak kedepan moto
C                        D       (-C#)
 Isih durung..  biso kanggo tombo..

(*)
Em     C
Ojo.. ojo..
 D            G         Em
ojo lungo ninggal aku meneh
 C     G         D        (G)
Yen lungo.. gowo sisan atiku..

Int. : G Am Bm C G  G-G

Chorus :
Bm          C
 Ra biso.. aku ora biso
D                 G
 Ngapusi.. rasane ati..
Em                  Am
 Bola bali wis tak lalekke,
D                    G  C-D-G
 Malah tansah eling wae..

(#)
        G-G    Em
Sak umpomo.. kowe mangerteni
C                      D
 Sewu loro.. klumpuk dadi siji..
G                   Em
 Pirang taun.. nggonku nutup ati
C                          D
 Mung tekamu.. sing tansah tak anti..

==> Kembali ke : (*), Int., Chorus, (#)

Em     C
Ojo.. ojo..
 D            G         Em
ojo lungo ninggal aku meneh
 C     G         D         G  D G
Yen lungo.. gowo sisan atiku..
 C     G         D        G
Yen lungo.. gowo sisan atiku..