Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Ojo Lungo (Sewu Loro)


Intro : C Em F G..

C Am
Durung lego.. roso jroning dodo
F G
Durung mari.. rasane kangenku
C Am
Lagi pethuk.. sak kedepan moto
F G (-F#)
Isih durung.. biso kanggo tombo..

(*)
Am F
Ojo.. ojo..
G C Am
ojo lungo ninggal aku meneh
F C G (C)
Yen lungo.. gowo sisan atiku..

Int. : C Dm Em F C C-C

Chorus :
Em F
Ra biso.. aku ora biso
G C
Ngapusi.. rasane ati..
Am Dm
Bola bali wis tak lalekke,
G C F-G-C
Malah tansah eling wae..

(#)
C-C Am
Sak umpomo.. kowe mangerteni
F G
Sewu loro.. klumpuk dadi siji..
C Am
Pirang taun.. nggonku nutup ati
F G
Mung tekamu.. sing tansah tak anti..

==> Kembali ke : (*), Int., Chorus, (#)

Am F
Ojo.. ojo..
G C Am
ojo lungo ninggal aku meneh
F C G C G C
Yen lungo.. gowo sisan atiku..
F C G C
Yen lungo.. gowo sisan atiku..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : G Bm C D..

G Em
Durung lego.. roso jroning dodo
C D
Durung mari.. rasane kangenku
G Em
Lagi pethuk.. sak kedepan moto
C D (-C#)
Isih durung.. biso kanggo tombo..

(*)
Em C
Ojo.. ojo..
D G Em
ojo lungo ninggal aku meneh
C G D (G)
Yen lungo.. gowo sisan atiku..

Int. : G Am Bm C G G-G

Chorus :
Bm C
Ra biso.. aku ora biso
D G
Ngapusi.. rasane ati..
Em Am
Bola bali wis tak lalekke,
D G C-D-G
Malah tansah eling wae..

(#)
G-G Em
Sak umpomo.. kowe mangerteni
C D
Sewu loro.. klumpuk dadi siji..
G Em
Pirang taun.. nggonku nutup ati
C D
Mung tekamu.. sing tansah tak anti..

==> Kembali ke : (*), Int., Chorus, (#)

Em C
Ojo.. ojo..
D G Em
ojo lungo ninggal aku meneh
C G D G D G
Yen lungo.. gowo sisan atiku..
C G D G
Yen lungo.. gowo sisan atiku..