Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Piring Pecah


Intro : C G F C
F G.. C..

C G
Gek apa to salahku
F C
dosa apa awakku
Dm Em
Kebangeten tenan nasibku
F G
Koyo alun ing ombak'ing banyu

(*)
C G
Loro atiku iki
F C
perih kaya mengkene
Dm Em
Kowe lungo ninggalke siso
F G C G
siso tresno sing ono dadaku..

Chorus :
C F C
Banyu mili miline ono samudro
D G
Kowe seneng aku sing keloro-loro
C F C
Manuk wae isih duwe rasa tresno
D G
Eling anak bojo sing ditinggal lungo

F C
Piring pecah paribasane
G C
Omah-omah ora ono tentrem'e

Int. : F Em D G
F Em D G C G

==> Kembali ke : (*), Chorus

F C
Piring pecah paribasane
G F Fm C C
Omah-omah ora ono tentrem'e..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : D A G D
G A.. D..

D A
Gek apa to salahku
G D
dosa apa awakku
Em F#m
Kebangeten tenan nasibku
G A
Koyo alun ing ombak'ing banyu

(*)
D A
Loro atiku iki
G D
perih kaya mengkene
Em F#m
Kowe lungo ninggalke siso
G A D A
siso tresno sing ono dadaku..

Chorus :
D G D
Banyu mili miline ono samudro
E A
Kowe seneng aku sing keloro-loro
D G D
Manuk wae isih duwe rasa tresno
E A
Eling anak bojo sing ditinggal lungo

G D
Piring pecah paribasane
A D
Omah-omah ora ono tentrem'e

Int. : G F#m E A
G F#m E A D A

==> Kembali ke : (*), Chorus

G D
Piring pecah paribasane
A G Gm D D
Omah-omah ora ono tentrem'e..
Chord Lainnya: