Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Piring Pecah

Intro : C G F C
        F G.. C..

C              G
Gek apa to salahku
F           C
dosa apa awakku
Dm                Em
Kebangeten tenan nasibku
  F                       G
Koyo alun ing ombak'ing banyu

(*)
C           G
Loro atiku iki
F               C
perih kaya mengkene
Dm                Em
Kowe lungo ninggalke siso
 F               G      C   G
siso tresno sing ono dadaku..

Chorus :
        C         F        C
Banyu mili miline ono samudro
        D                G
Kowe seneng aku sing keloro-loro
       C         F            C
Manuk wae isih duwe rasa tresno
       D                 G
Eling anak bojo sing ditinggal lungo

F                 C
Piring pecah paribasane
      G                 C
Omah-omah ora ono tentrem'e

Int. : F Em D G
       F Em D G C G

==> Kembali ke : (*), Chorus

F                C
Piring pecah paribasane
   G                      F Fm C C
Omah-omah ora ono tentrem'e..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : D A G D
        G A.. D..

D            A
Gek apa to salahku
G          D
dosa apa awakku
Em               F#m
Kebangeten tenan nasibku
  G                     A
Koyo alun ing ombak'ing banyu

(*)
D           A
Loro atiku iki
G              D
perih kaya mengkene
Em                F#m
Kowe lungo ninggalke siso
  G              A     D    A
siso tresno sing ono dadaku..

Chorus :
        D         G        D
Banyu mili miline ono samudro
      E                A
Kowe seneng aku sing keloro-loro
       D         G            D
Manuk wae isih duwe rasa tresno
      E                 A
Eling anak bojo sing ditinggal lungo

G                  D
Piring pecah paribasane
     A                 D
Omah-omah ora ono tentrem'e

Int. : G F#m E A
       G F#m E A D A

==> Kembali ke : (*), Chorus

G               D
Piring pecah paribasane
     A                 G    Gm D D
Omah-omah ora ono tentrem'e..