Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. Ayu Yuliana – Janur Garing


Intro : F G C Am F G C..
F G C Am F G C..

(*)
C E
lorone atiku iki
F C G
krungu kabar koe wes oleh ganti
C E
saktenane atiku loro
F G C
nanging aku mencoba rapopo..

(#)
F G C Am
rosone atiku remuk ra karuan
F G C
kelingan janjimu naliko gandengan..

Intro : C -C-Bm

Chorus :
Am Em
tresnoku ora bakal ilang
F C G
senajan atiku tau kelaran
Am Em
karepku urep bebarengan
F G C
sesandingan tekan bebrayan..

C
kobong ati iku krungu koe oleh ganti
E
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
F
aku sing iso nompo aku iso legowo
C
ndelok neng ngarep moto
G
koe rabi ro wong liyo

C
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
E
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
F G C
kembalilah kepadaku.. ooo..

==> Kembali ke : (#), Chorus
(*), (#), (2x)



================
Chord Orignalnya
================

Intro : D# F A# Gm D# F A#..
D# F A# Gm D# F A#..

(*)
A# D
lorone atiku iki
D# A# F
krungu kabar koe wes oleh ganti
A# D
saktenane atiku loro
D# F A#
nanging aku mencoba rapopo..

(#)
D# F A# Gm
rosone atiku remuk ra karuan
D# F A#
kelingan janjimu naliko gandengan..

Intro : A# -A#-Am

Chorus :
Gm Dm
tresnoku ora bakal ilang
D# A# F
senajan atiku tau kelaran
Gm Dm
karepku urep bebarengan
D# F A#
sesandingan tekan bebrayan..

A#
kobong ati iku krungu koe oleh ganti
D
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
D#
aku sing iso nompo aku iso legowo
A#
ndelok neng ngarep moto
F
koe rabi ro wong liyo

A#
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
D
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
D# F A#
kembalilah kepadaku.. ooo..

==> Kembali ke : (#), Chorus
(*), (#), (2x)