Chord Kunci Gitar NDX A.K.A Feat PJR Genjor & Kacik – Bribikanku Dibegal Konco


Intro : Am G Am G
Am G Am G Am

Aduh ciloko ndan ! (pye pye)
Kowe reti ra kimcile sing teko ndene? (hoo)
Hayo kae! Kae dibegal e! (lha motore)
Haduh yo udu motore to nda!
Begal atine, atine, atine, ati ati ,
perasaan perasaane lho! (sopo to jenenge, sopo?)
yo kae lho..
timbul kae lho (oo timbul)
Stop !
Nah diam, jaga kebersihan, jangan
berisik, silahkan nyanyi lagi"

Chorus :
Am
Bribikane konco mbok begal
G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
Am
Waton ciak, waton ndupak
G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

Am
Bribikane konco mbok begal
G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
Am
Waton ciak, waton ndupak
G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

Am
Jaman saiki akek konco sek nggrateli
G
Wes iruh bribikane konco tetep diceraki
Am
Modal percaya diri, awale basa basi
G
Tingkah lakune koyo asu lagi dipakani

Am
Ra ngurus konco kenthel nyatanekoe tegel
G
Ngelek ngelek neng mburi, niatmu golek rai
Am
Neng ngarep macak apik, neng mburi koyo kirik
G
Ra mikir kekancane sing penting oleh kimcile

==> Kembali ke : Chorus

Am
Sakjane aku nesu, ndelok tingkah lakumu
G
Pahitan ninja FU kau begal pacar baruku
Am
Opo koe ra mirror rupamu kui error
G
Gur modal motor rental, awakmu kebak dangkal
Am
Rasane dadi ngelu, pengen macul cangkemu
G
Mergone koe kecu, tego nikung koncomu
Am
Aku raiso meneng, aku dadi sepaneng
G
Ndelokke koe seneng neng utek dadi kemrengseng
Am
Umup ! "(ayo kue genti sik nyanyi kue genti)"
G
wah isin aku (ngopo isin ra popo ra popo ayo)
Am
emoh.. aku ngene mergo kowe, kowe ngene mergo aku
G
baj*ngan malah cidro koe nyok (minggir minggir ayo genti)
Am G
saya gini karena anda, anda gini karena saya
Am G
ah podo wae koe (mangkat)

==> Kembali ke : Chorus (2x)