Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. X-Tecto – Remukan Ati


Intro : C G F G C G

C G
dek rungokno jerit tangise ati iki
F C G
nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani
C G
dek rasakno loro atiku kepati-pati
F G C
yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

(*)
F G
kowe teko nggowo tresno
Em Am
kowe lungo ninggal loro
F G
tresnomu tak labuh neng segoro..

Chorus :
Am Em
roso sayangku uwis mati
F C
ajur dadi remukan ati
Dm
ati ora bakal ngemis
E
welase tresno..

Am Em
aku iso nggawe kowe loro
F C
lorone njarem neng njero dodo
Dm
mergo ati wes ilang roso
E Am
luwih becik.. aku lungo..

Intro : F G E Am
F G C..

C G
paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
F C G
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
C G
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
F G C
tatune loro siji ati kuciwo..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Intro : F G E Am
F G C..

C G
mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
F C G
tresno suci sliramu amergo kahanane
C G
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
F G C
nanging wong tuwoku ora ngijinke..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Outro : F G E Am
F G C..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : E B A B E B

E B
dek rungokno jerit tangise ati iki
A E B
nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani
E B
dek rasakno loro atiku kepati-pati
A B E
yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

(*)
A B
kowe teko nggowo tresno
G#m C#m
kowe lungo ninggal loro
A B
tresnomu tak labuh neng segoro..

Chorus :
C#m G#m
roso sayangku uwis mati
A E
ajur dadi remukan ati
F#m
ati ora bakal ngemis
G#
welase tresno..

C#m G#m
aku iso nggawe kowe loro
A E
lorone njarem neng njero dodo
F#m
mergo ati wes ilang roso
G# C#m
luwih becik.. aku lungo..

Intro : A B G# C#m
A B E..

E B
paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
A E B
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
E B
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
A B E
tatune loro siji ati kuciwo..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Intro : A B G# C#m
A B E..

E B
mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
A E B
tresno suci sliramu amergo kahanane
E B
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
A B E
nanging wong tuwoku ora ngijinke..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Outro : A B G# C#m
A B E..
Chord Lainnya: