Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. Ayu Yuliana - Janur Garing

Intro : F G C Am F G C..
        F G C Am F G C..

(*)
C      E
lorone atiku iki
 F                   C       G
krungu kabar koe wes oleh ganti
C            E
saktenane atiku loro
    F           G        C
nanging aku mencoba rapopo..

(#)
  F       G     C         Am
rosone atiku remuk ra karuan
      F            G           C
kelingan janjimu naliko gandengan..

Intro : C -C-Bm

Chorus :
Am             Em
tresnoku ora bakal ilang
    F             C   G
senajan atiku tau kelaran
Am              Em
karepku urep bebarengan
      F      G          C
sesandingan tekan bebrayan..

    C
kobong ati iku krungu koe oleh ganti
      E
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
     F
aku sing iso nompo aku iso legowo
        C
ndelok neng ngarep moto
      G
koe rabi ro wong liyo

     C
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
     E
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
   F    G        C
kembalilah kepadaku.. ooo..

==> Kembali ke : (#), Chorus
                 (*), (#),  (2x)



================
Chord Orignalnya
================

Intro : D# F A# Gm D# F A#..
        D# F A# Gm D# F A#..

(*)
A#       D
lorone atiku iki
  D#                 A#      F
krungu kabar koe wes oleh ganti
A#           D
saktenane atiku loro
    D#         F        A#
nanging aku mencoba rapopo..

(#)
  D#       F   A#         Gm
rosone atiku remuk ra karuan
      D#           F           A#
kelingan janjimu naliko gandengan..

Intro : A# -A#-Am

Chorus :
Gm             Dm
tresnoku ora bakal ilang
     D#           A#   F
senajan atiku tau kelaran
Gm              Dm
karepku urep bebarengan
     D#     F          A#
sesandingan tekan bebrayan..

    A#
kobong ati iku krungu koe oleh ganti
      D
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
     D#
aku sing iso nompo aku iso legowo
        A#
ndelok neng ngarep moto
      F
koe rabi ro wong liyo

     A#
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
      D
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
   D#   F        A#
kembalilah kepadaku.. ooo..

==> Kembali ke : (#), Chorus
                 (*), (#),  (2x)