Chord Kunci Gitar NDX A.K.A Feat PJR Genjor & Kacik - Bribikanku Dibegal Konco

Intro : Am G Am G
        Am G Am G Am

Aduh ciloko ndan ! (pye pye)
Kowe reti ra kimcile sing teko ndene? (hoo)
Hayo kae! Kae dibegal e! (lha motore)
Haduh yo udu motore to nda!
Begal atine, atine, atine, ati ati ,
perasaan perasaane lho! (sopo to jenenge, sopo?)
yo kae lho..
timbul kae lho (oo timbul)
Stop !
Nah diam, jaga kebersihan, jangan
berisik, silahkan nyanyi lagi"

Chorus :
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
   Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
   Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

  Am
Jaman saiki akek konco sek nggrateli
     G
Wes iruh bribikane konco tetep diceraki
      Am
Modal percaya diri, awale basa basi
         G
Tingkah lakune koyo asu lagi dipakani

       Am
Ra ngurus konco kenthel nyatanekoe tegel
        G
Ngelek ngelek neng mburi, niatmu golek rai
        Am
Neng ngarep macak apik, neng mburi koyo kirik
     G
Ra mikir  kekancane sing penting oleh kimcile

==> Kembali ke : Chorus

     Am
Sakjane aku nesu, ndelok tingkah lakumu
      G
Pahitan ninja FU kau begal pacar baruku
     Am
Opo koe ra mirror rupamu kui error
      G
Gur modal motor rental, awakmu kebak dangkal
    Am
Rasane dadi ngelu, pengen macul cangkemu
     G
Mergone koe kecu, tego nikung koncomu
     Am
Aku raiso meneng, aku dadi sepaneng
      G
Ndelokke koe seneng neng utek dadi kemrengseng
 Am
Umup ! "(ayo kue genti sik nyanyi kue genti)"
          G
wah isin aku (ngopo isin ra popo ra popo ayo)
              Am
emoh.. aku ngene mergo kowe, kowe ngene mergo aku
G
 baj*ngan malah cidro koe nyok (minggir minggir ayo genti)
Am                            G
saya gini karena anda, anda gini karena saya
Am             G
ah podo wae koe (mangkat)

==> Kembali ke : Chorus (2x)