Chord Kunci Gitar NDX A.K.A feat. X-Tecto - Remukan Ati

Intro : C G F G C  G

     C                     G
dek rungokno jerit tangise ati iki
      F                     C           G
nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani
     C                  G
dek rasakno loro atiku kepati-pati
         F                   G       C
yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

(*)
       F             G
kowe teko nggowo tresno
        Em           Am
kowe lungo ninggal loro
      F                     G
tresnomu tak labuh neng segoro..

Chorus :
     Am         Em
roso sayangku uwis mati
      F        C
ajur dadi remukan ati
 Dm
ati ora bakal ngemis
 E
welase tresno..

     Am          Em
aku iso nggawe kowe loro
        F             C
lorone njarem neng njero dodo
   Dm
mergo ati wes ilang roso
        E         Am
luwih becik.. aku lungo..

Intro : F G E Am
        F G C..

   C                    G
paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
   F                     C        G
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
    C                          G
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
    F             G      C
tatune loro siji ati kuciwo..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Intro : F G E Am
        F G C..

  C                      G
mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
    F                   C        G
tresno suci sliramu amergo kahanane
  C                    G
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
         F          G         C
nanging wong tuwoku ora ngijinke..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Outro : F G E Am
        F G C..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : E B A B E  B

     E                     B
dek rungokno jerit tangise ati iki
       A                    E           B
nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani
     E                  B
dek rasakno loro atiku kepati-pati
          A                  B       E
yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

(*)
       A             B
kowe teko nggowo tresno
       G#m         C#m
kowe lungo ninggal loro
      A                     B
tresnomu tak labuh neng segoro..

Chorus :
     C#m       G#m
roso sayangku uwis mati
      A        E
ajur dadi remukan ati
 F#m
ati ora bakal ngemis
G#
welase tresno..

     C#m         G#m
aku iso nggawe kowe loro
        A             E
lorone njarem neng njero dodo
   F#m
mergo ati wes ilang roso
        G#         C#m
luwih becik.. aku lungo..

Intro : A B G# C#m
        A B E..

   E                    B
paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
   A                     E        B
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
    E                          B
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
     A             B      E
tatune loro siji ati kuciwo..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Intro : A B G# C#m
        A B E..

 E                       B
mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
    A                   E        B
tresno suci sliramu amergo kahanane
 E                     B
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
        A           B         E
nanging wong tuwoku ora ngijinke..

==> Kembali ke : (*), Chorus

Outro : A B G# C#m
        A B E..