Chord Kunci Gitar OM Wawes Feat. Ayu Yuliana – ilang Roso


Intro : C D B Em Am D G

G Am
biyen tresnaku setengah mati
D G
tak patri neng atiku iki
Em E Am
cahyamu seng paling tak trenani
D
ninggalke loro neng ati
G
kowe blenjani janji

G Am
biyen bener tak jogo atiku
D G
biyen bener tak jogo tresnaku
Em E Am
aku percoyo marang sliramu
D
nepati janji setiamu
G
ora ninggalke aku

(*)
C D
ra butuh welasmu
B Em
ra butuh tangismu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro

Chorus :
C D Bm E
rontok ati iki nibani batinku
Am D G
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
C D Bm E
loro ati iki kelingan janjimu
Am D
rosoku wes lali rosoku wes mati

Int. : Em Bm C -D G
C D B Em Am D G

==> Kembali ke : (*), Chorus

C D
kangmas nalikane aku iseh
G
ono neng atimu
Em E Am
ora biso bali mring sliramu
D G G7
lilakno aku lungo..

C D
kang mas sepurane aku yen wes
G
nglarani atimu
Em E Am
ora biso bali mring sliramu
D G
ikhlasno aku lungo

(**)
G7 C D
oo.. ra butuh welasmu
B Em
ra butuh tangismu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro

Chorus :
C D Bm E
rontok ati iki nibani batinku
Am D G
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
C D Bm E
loro ati iki kelingan janjimu
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro
Am D G
aku iso gawe kowe luwih loro
Chord Lainnya: