Chord Kunci Gitar Pendhoza Feat. Via Wonsa – Mending Pedot


Intro : C G C..

Chorus 1 :
C G
janji janji janji marang awakku
Am Em
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
F C
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
G
nanging opo awak iki..
C G
iseh tresno setengah mati..

C
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
G
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Am
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
Em
mbendino tok sepele'ke..
F
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
C
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
G
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
C G
mung nglarani ati pasrah karo sang Illahi..

Chorus 2 :
C
uwes cukup cukup cukup
G
anggonmu leh sandiworo
Am
nek pancen ra tresno (tresno)
Em
luwih becik koe lungo
F
ra iso tepo sliro
C
gawe atiku nelongso
G
mending pedot wae..
C G
golek tresno sing liyane..

C
aku trimo pedot senajan rasane abot
G
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Am
ati wes ra biso neruske dalane crito
Em
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

F
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
C
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
G
saiki koe lungo seko adohing mripatku
(Am)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Am G
ibarat tibo tasih ketiban ondo
F G C
wes loro tambah di sio-sio
Am G
opo koe kui wes ora mikir
F
timbang ngrasake tresnomu
G
aku trimo sumingkir..

==> Kembali ke : Chorus 1, Chorus 2



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : D A D..

Chorus 1 :
D A
janji janji janji marang awakku
Bm F#m
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
G D
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
A
nanging opo awak iki..
D A
iseh tresno setengah mati

D
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
A
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Bm
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
F#m
mbendino tok sepele'ke..
G
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
D
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
A
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
D A
mung nglarani ati pasrah karo sang Illahi

Chorus 2 :
D
uwes cukup cukup cukup
A
anggonmu leh sandiworo
Bm
nek pancen ra tresno (tresno)
F#m
luwih becik koe lungo
G
ra iso tepo sliro
D
gawe atiku nelongso
A
mending pedot wae..
D A
golek tresno sing liyane

D
aku trimo pedot senajan rasane abot
A
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Bm
ati wes ra biso neruske dalane crito
F#m
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

G
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
D
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
A
saiki koe lungo seko adohing mripatku
(Bm)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Bm A
ibarat tibo tasih ketiban ondo
G A D
wes loro tambah di sio-sio
Bm A
opo koe kui wes ora mikir
G
timbang ngrasake tresnomu
A
aku trimo sumingkir..

==> Kembali ke : Chorus 1, Chorus 2