Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Nyidam Sari


Intro : C F Em C

C
Umpomo sliramu sekar melati,
F C
aku kumbang nyidam sari
C G
Umpomo sliramu margi wong manis,
C
aku sing bakal ngliwati

(*)
C
Sineksen lintange luku, semono
F C
janji prasetyaning ati
C G
Tansah kumanthil ning netro rinoso,
C
karoso rasaning ndriyo

Int. : F C G C

Chorus :
C F
Midero sak jagad royo,
C
kalingono wukir lan samudro
C G
Ora ilang memanise aduuh,
G C
dadi ati selawase

(#)
C
Nalika niro ing wengi atiku
F C
lamlamen sito po ayu
C G
Nganti mati ora biso lali,
C
lha kae lintange mlaku

Interlude : C F C G C

==> Kembali ke : (*), Int., Chorus, (#)

Ending : F Em C C C
Chord Lainnya: