Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Plong


Intro : Am F Dm
Am Dm G C F Dm E Am F E

(*)
Am
Plong rasane njero dadaku,
G Am
Rasane mak plong lego atiku..
Dm Am
Wis ra nyut-nyut sirahku,
G Am
Saiki aku wis ora ngelu..

(**)
Am
Plong rasane njero dadaku,
G Am
Rasane mak plong lego atiku..
Dm Am
Wis ra dag-dig-dug jantungku,
G Am
Saiki uwis mari kangenku..

(#)
G Am
Rasane he he he, yo mak plong
G Am
Rasane kepiye, plong plong plong..

Intro : F Am E Am

Chorus :
Am Dm
Rasane koyo ketiban ndaru,
G C
Lintang kamulyan nibani dadaku..
F Dm
Sing lali wis eling karo aku,
E Am F-G-Am
Gelem mulih gelem bali ning omahku..

Am Dm
Njanur gunung rasane nggumun setaun,
G C
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun..
F Dm
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
E Am
Rasane, yo mak plong
E Am
Rasane, plong plong plong..

Int. : G C Dm G Am

==> Kembali ke : (*), (**), (#)

Chorus :
Am Dm
Rasane koyo ketiban ndaru,
G C
Lintang kamulyan nibani dadaku..
F Dm
Sing lali wis eling karo aku,
E Am F-G-Am
Gelem mulih gelem bali ning omahku..

Am Dm
Njanur gunung rasane nggumun setaun,
G C
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun..
F Dm
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
E Am
Rasane, yo mak plong
E Am
Rasane, yo mak plong
E G F Dm E Am Am Am
Rasane, kepiye plong plong plong..
Am
Plong !!
Chord Lainnya: