Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji


Intro : C Em F C
Dm Am Dm G C
G..

C Em Am
bebasan koyo..ngenteni..
F G C
udaning mongso..ketigo
F G
snajan mung sedelok
C Am
ora dadi ngopo
Dm G
penting..biso ngademke ati.. ouow..woo..

(*)
C Em Am
semono ugo..rasane atiku
F G C
mung tansah nunggu tekamu..
F G C Am
ra kroso setahun..kowe ninggal aku
Dm G C
kangen..kangene atiku..

Intro 2 : Dm G C Dm G C

Chorus :
Em Am
aku sih kelingan..naliko ing pelabuhan
F G C
kowe janji lungo ra ono sewulan
Em Am
nanging saiki wis luweh ing janji
F G C
nyatane kowe ora bali-bali..

Dm G C Am
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene..
Dm G C
biyen aku ngeterke kowe
Dm G C Am
ning pelabuhan semarang kene..
Dm G C
aku tansah ngenteni kowe..

Int. : C.. Am..
Dm G C
Dm G C
G..

==> Kembali ke : (*), Intro 2, Chorus

C Em Am
bebasan koyo..ngenteni..
F G C
udaning mongso..ketigo
F G C Am
ra kroso setahun..kowe ninggal aku
Dm G C
kangen..kangene atiku..
Chord Lainnya: