Chord Kunci Gitar Mae Nurhayati – Manuk Dadali (Lagu Sunda)


Intro : C G F C-G-C
Suling : C F C G C
C

C
Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
C F
Meberkeun jang-jangna bangun taya karingrang
C F
Kukuna ranggoas reujeung pamatukna ngeluk
C G C
Ngapak mega bari heberna tarik nyuruwuk

C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna
C F
gandang jeung pertentang taya bandingan nana
C F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
C G C
Taya karempan kasieun leber wawanena

Chorus :
F
Manuk dadali manuk panggagah na
C
Perlambang sakti Indonesia Jaya
F
Manuk dadali pangkakoncarana
D G C
Resep ngahiji.. rukun sakabehna

C
Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
C F
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
C F
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
C G C
Keur sukamna bangsa di Nagara Indonesia

Int. : C G C
C G C C
C F C G C
C

==> Ulangi dari awal (1x)
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.